Coral Reef

De bijzondere vorm van dit moderne vaasje doet denken aan een koraalrif. De vorm valt extra op door het contrast van de aardse kleuren in mat krijtverf tegenover de witte hoogglans. 

De stippelige en gedetailleerde schildertechniek die gebruikt is, heet de "Dot Painting Technique". Deze techniek komt van de Aboriginals (oorspronkelijke bewoners van Australië), die nauw verbonden waren met de natuur.

Het vaasje is als kunstobject een echte eye-catcher voor in je huis!

Coral Reef

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Productinformatie

Door het kopen van dit product draag je bij aan een circulaire economie waarbij afgedankte producten worden gered van de vuilnisbak en worden hergebruikt.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Afmetingen:
H: 14,5 cm. / Ø: ± 12 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

Dit product is afkomstig uit een kringloopwinkel. Na een grondige reiniging is hij met de hand beschilderd en daarna afgebakken voor een goede bescherming.

- Handbeschilderd
- Circulair/gerecycled
- Uniek: er is maar 1 exemplaar van

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Goed om te weten

Dit product is schoon te maken met een vochtige doek en eventueel een beetje reguliere afwasmiddel. Gebruik voor de zekerheid geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen op de beschilderde oppervlakken.

Verzending

Op gewone werkdagen zal het product binnen 3 werkdagen kunnen worden geleverd en uiterlijk binnen 5 werkdagen. 
Op vrijdag besteld is maandag verzonden. 

Zelf afhalen

Dit product liever zelf ophalen? Dat is geen probleem! Stuur dan een mail voor de reservering van het product. Vermeldt de titel van het product en de gewenste datum en tijdstip. Betalen kan direct bij het afhalen.